Recept
« Terug naar recepten
Penne all arrabbiata
PT25M
Penne all arrabbiata
Een heerlijk penne all arrabbiata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
plusonlinne
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne all arrabbiata te bereiden
Pel de knoflook en halveer het teentje.
Maak de peper schoon,verwijder zaad en zaadlijsten en snij de peper in dunne reepjes*.
Verhit olijfolie in een ruime hapjespan en bak de knoflook lichtbruin.
Neem het teentje uit de pan, en doe ze weg.**
Voeg de reepjes gesneden peper of de sambal oelek en de uitgelekte en klein gesneden tomaatblokjes toe en laat het geheel een min. of 10 - 15 zachtjes koken.
Kook intussen de penne in een ruime pan kokent water met wat zout naar smaak gaar.
Laat het uitlekken en voeg het aan de tomatensaus toe.
Meng het geheel goed doorelkaar
Bestrooi het bij het serveren met de platte peterselie, bieslook of dragon en eventueel parmazaanse kaas
Maak de peper schoon,verwijder zaad en zaadlijsten en snij de peper in dunne reepjes*.
Verhit olijfolie in een ruime hapjespan en bak de knoflook lichtbruin.
Neem het teentje uit de pan, en doe ze weg.**
Voeg de reepjes gesneden peper of de sambal oelek en de uitgelekte en klein gesneden tomaatblokjes toe en laat het geheel een min. of 10 - 15 zachtjes koken.
Kook intussen de penne in een ruime pan kokent water met wat zout naar smaak gaar.
Laat het uitlekken en voeg het aan de tomatensaus toe.
Meng het geheel goed doorelkaar
Bestrooi het bij het serveren met de platte peterselie, bieslook of dragon en eventueel parmazaanse kaas
Mijn kookverhaal (jan vogelzang)
Ik las dit recept heb het zelf eerst geproeft her en der een heel klein beetje aangepast maar de smaak is geweldig met wel of niet met de knoflook er in
Janita zegt: