Recept
« Terug naar recepten
Penne pasta met broccoli en paprika met zalm en zongedroogde tomatensaus
PT20M
Penne pasta met broccoli en paprika met zalm en zongedroogde tomatensaus
Dit over heerlijke gerecht moet je echt proberen
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
690 kCal energie
34 Gram eiwit
20 Gram vet
258 Gram koolhydraten
34 Gram eiwit
20 Gram vet
258 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne pasta met broccoli en paprika met zalm en zongedroogde tomatensaus te bereiden
- Bak de zalm gaar.
- Kook de broccoli gaar.
- Snijd de rode en groene paprika in grove blokjes blancheer de paprika dan 5 minuten.
- Kook de penne pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af en meng de broccoli en paprika door de pasta en doe er 2 a 3 eetlepels olijfolie over.
- Kook voor de zongedroogde tomaten saus de wijn, wijnazijn, de peperkorrels en het laurierblad in een saus pannetje tot de vloeistof met de helft is gereduceerd, ca. 10-12 minuten.
- Haal de vloeistof door een zeef.
- Doe de tomaten en spaanse pepers met zaad plus de tenen knoflook geperst erbij in een blender en doe de vloeistof erbij .
- Laat draaien tot er een puree is gevormd.
- Doe het mengsel in de sauspan en voeg de slagroom, de bouillon en de tijm toe.
- Laat ca. 3 minuten sudderen en breng op smaak met zout
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Dit recept heb ik afgelopen jaar op mijn werk een keer gegeten heb hem iets aangepast dan het originele