Recept
« Terug naar recepten
Pepra watra deluxe (pittige vis-maaltijdsoep)
PT45M
Pepra watra deluxe (pittige vis-maaltijdsoep)
Een heerlijk pepra watra deluxe (pittige vis-maaltijdsoep) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pepra watra deluxe (pittige vis-maaltijdsoep) te bereiden
Breng de zalm, prei, ui, tomaat, piment, Madame Jeanette, zout, peper, wijn en ± 7 dl water aan de kook
en laat dit ± 20 minuten zachtjes trekken.
Zeef daarna de bouillon.
Voeg eerst de inktvis en dan de mosselen aan de bouillon toe.
Verdeel de zalm in stukjes en leg die in de soep.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand en grilleer de mulfilets en gamba's ca 4 minuten.
Schep de bouillon in borden en leg de mul en de gamba's erin.
Garneer met lenteui en limoenschil.
en laat dit ± 20 minuten zachtjes trekken.
Zeef daarna de bouillon.
Voeg eerst de inktvis en dan de mosselen aan de bouillon toe.
Verdeel de zalm in stukjes en leg die in de soep.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand en grilleer de mulfilets en gamba's ca 4 minuten.
Schep de bouillon in borden en leg de mul en de gamba's erin.
Garneer met lenteui en limoenschil.
Kees v.d.Essenburg zegt:
Madamme Jeanette peper is 3000HS,HS is een schaal die de sterkte van een peper aangeeft,
Je kunt deze pepers zelf zaaien maar zijn via internet ook wel te verkrijgen;)