Recept
« Terug naar recepten
Petits flans de carottes
PT60M
Petits flans de carottes
Een heerlijk petits flans de carottes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Petits flans de carottes te bereiden
kook de worteltjes in een pan met water en wat zout.Giet ze af in een
Vergiet en pureer de worteltjes.
Mix samen de eieren, de kwark, de zetmeel, de geraspte kaas en de peterselie. Meng het ei-mengsel met de worteltjes.
Smeer de schaaltjes met wat boter in en kook de flans au bain-marie, in de oven, op 190º C, 35 minuten
Vergiet en pureer de worteltjes.
Mix samen de eieren, de kwark, de zetmeel, de geraspte kaas en de peterselie. Meng het ei-mengsel met de worteltjes.
Smeer de schaaltjes met wat boter in en kook de flans au bain-marie, in de oven, op 190º C, 35 minuten