Recept
« Terug naar recepten
Peultjessnack
PT20M
Peultjessnack
Een heerlijk peultjessnack recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peultjessnack te bereiden
De peultjes schoonmaken.In ruim water met zout de peultjes 4 min.blancheren.In een zeef afgieten en met koud water afspoelen.GOED laten uitlekken.Van de kaas de korst verwijderen en de kaas in 12 reepjes snijden.Op elk peultje een reepje kaas leggen.De peultjes met de kaas in een plakje ham wikkelen.
Serveren op een leuke schaal.
Serveren op een leuke schaal.
enilorac zegt: