Recept
« Terug naar recepten
Pinguïns in de sneeuw
PT20M
Pinguïns in de sneeuw
Een heerlijk pinguïns in de sneeuw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kinderkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinguïns in de sneeuw te bereiden
Snijd aan de punt van het ei het kapje eraf en haal met een theelepeltje het eigeel uit het ei Prak in een kom het eigeel en de paté fijn,voeg de room, fijngesneden peterselie,zout en peper toe Vul de eieren met het mengsel Rijg een olijf aan een halve tandenstoker en steek die,als kop op het ei.Maak met de mayonaise twee rondjes voor de ogen.Snijd van de wortel twee voeten en zet je pinguïn er boven op,steek ze vast,snijd ook een ruitvormig stukje wortel voor de snavel Snijd een olijf in tweeën en steek elke helft vast voor de vleugels.
Serveertips
Tip: versier nu nog je bord met een paar blaadjes sla,kleine tomaatjes.
Serveertips
Tip: versier nu nog je bord met een paar blaadjes sla,kleine tomaatjes.