Recept
« Terug naar recepten
Pittige cannelloni
PT60M
Pittige cannelloni
Een heerlijk pittige cannelloni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige cannelloni te bereiden
Kook de cannelloni in ruim water met zout gaar in ongeveer 10 tot 15 min.Kook ongeveer 7 pijpjes per keer anders kleven ze vast.Je kunt in dit water ook de andere cannelloni's garen.Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.Hak de worst en de salami zo klein mogelijk.Meng er de peterselie en het ei door en vul met dit mengsel (met een spuitzak) de pijpjes.Beboter een ovenvaste schaal en leg de pijpjes erin.Meng de kaas door de room en giet dit mengsel erop.Schuif de schaal in een voorverwarmde oven van 180C en laat alles heet worden en aan de bovenkant een bruin korstje krijgt in ongeveer 20 min.