Recept
« Terug naar recepten
Pittige pronkbonen met roast potatoes
PT60M
Pittige pronkbonen met roast potatoes
Pittige pronkbonen en aardappeltjes uit de oven. Heerlijk met een stukje vis, vlees of vegaburger.
Bereiding
Hoe Pittige pronkbonen met roast potatoes te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Schil de aardappelen en snijd deze in parten. Doe de parten in een kom met olie en schep de aardappelen om zodat ze goed bedekt zijn met olie. Breng op smaak met zout en paprikapoeder.
3. Leg de parten in een ovenschaal en laat de aardappelen op een rooster in het midden van de oven in ca. 45 minuten gaar worden. Schep de aardappelen een paar keer om. Besprenkel de aardappelparten ca. 10 minuten voor het verstrijken van de bereidingstijd met balsamicoazijn.
4. Snij de pronkbonen fijn en kook de pronkbonen ca. 8 minuten.
5. Snipper de ui en fruit deze, voeg de sambal toe en bak dit even mee. Voeg na enkele minuten de afgegoten pronkbonen toe.
6. Serveer de aardappelen met het pronkbonengerecht en vlees, vis of vegaburger naar keuze.
2. Schil de aardappelen en snijd deze in parten. Doe de parten in een kom met olie en schep de aardappelen om zodat ze goed bedekt zijn met olie. Breng op smaak met zout en paprikapoeder.
3. Leg de parten in een ovenschaal en laat de aardappelen op een rooster in het midden van de oven in ca. 45 minuten gaar worden. Schep de aardappelen een paar keer om. Besprenkel de aardappelparten ca. 10 minuten voor het verstrijken van de bereidingstijd met balsamicoazijn.
4. Snij de pronkbonen fijn en kook de pronkbonen ca. 8 minuten.
5. Snipper de ui en fruit deze, voeg de sambal toe en bak dit even mee. Voeg na enkele minuten de afgegoten pronkbonen toe.
6. Serveer de aardappelen met het pronkbonengerecht en vlees, vis of vegaburger naar keuze.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
annette zegt:
Anna zegt:
Willemijn zegt: