Recept
« Terug naar recepten
Pommes Duchesse
PT40M
Pommes Duchesse
Een heerlijk pommes duchesse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pommes Duchesse te bereiden
Schil de aardappelen en verdeel deze in partjes.
Kook de aardappelen in weinig water goed gaar.
Afschudden, pureren, boter, melk eierdooiers toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
De massa goed vermengen.
Doe massa in spuitzak en spuit toefjes op bakplaat.
Plaats de bakplaat in voorverwarmde oven 180-200 graden C.en bak ze goudbruin, krokant af.
Kook de aardappelen in weinig water goed gaar.
Afschudden, pureren, boter, melk eierdooiers toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
De massa goed vermengen.
Doe massa in spuitzak en spuit toefjes op bakplaat.
Plaats de bakplaat in voorverwarmde oven 180-200 graden C.en bak ze goudbruin, krokant af.
bertal zegt:
Het zou zo maar kunnen dat dat lekkerder is.
Maar dit was het recept van onze kookclub.
Het is het proberen waard.
In ieder geval, bedankt voor je reactie
m.v.g. Bert Allers
:)