Recept
« Terug naar recepten
Pompoensoep met appel
PT20M
Pompoensoep met appel
Een heerlijk pompoensoep met appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
104 kCal energie
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoensoep met appel te bereiden
1. Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes. Schil de appel en en halveer ze. Breng de bouillon aan de kook en laat er de pompoen en de knolselder gaar in worden.
2. Mix de soep. Roer er de verse kaas door en kruid met peper en zout. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Laat deze 4 minuten meegaren in de soep. Strooi de gesnipperde bieslook over de soep.
2. Mix de soep. Roer er de verse kaas door en kruid met peper en zout. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Laat deze 4 minuten meegaren in de soep. Strooi de gesnipperde bieslook over de soep.
K.M.Niezink-Quist zegt: