KookJij

Provençaalse vis in papillot

- In de zomer is dit recept perfect voor op de BBQ! - Mag het eens iets anders zijn? Kies dan voor heel fijn gesneden venkel. Ook courgette gaat hier goed bij.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Provençaalse vis in papillot te bereiden

  1. Was de visfilets. Maak de groenten schoon. Snij de champignons in schijfjes. Snij de tomaten in 8 stukken en ontpit. Hak het sjalotje en het knoflook zeer fijn. Neem de aluminiumfolie, verdeel de olijfolie en leg er vervolgens de vis op. Verdeel de groenten over de vis, voeg er peper en kruiden bij en sluit de folie in de vorm van papillotten. Leg de plakjes in een voorverwarmde oven op 200°C en laat de vis in ca. 25 minuten gaar worden. Lekker met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst