Recept
« Terug naar recepten
Provençaalse vis in papillot
PT45M
Provençaalse vis in papillot
- In de zomer is dit recept perfect voor op de BBQ!
- Mag het eens iets anders zijn? Kies dan voor heel fijn gesneden venkel. Ook courgette gaat hier goed bij.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provençaalse vis in papillot te bereiden
- Was de visfilets. Maak de groenten schoon. Snij de champignons in schijfjes. Snij de tomaten in 8 stukken en ontpit. Hak het sjalotje en het knoflook zeer fijn. Neem de aluminiumfolie, verdeel de olijfolie en leg er vervolgens de vis op. Verdeel de groenten over de vis, voeg er peper en kruiden bij en sluit de folie in de vorm van papillotten. Leg de plakjes in een voorverwarmde oven op 200°C en laat de vis in ca. 25 minuten gaar worden. Lekker met gekookte aardappelen.