Recept
« Terug naar recepten
Puree de celeri-rave ( puree van knolselderij)
PT40M
Puree de celeri-rave ( puree van knolselderij)
Een heerlijk puree de celeri-rave ( puree van knolselderij) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Puree de celeri-rave ( puree van knolselderij) te bereiden
Snijd de aardappelen en knolselderij in blokjes.
Kook ze samen in ruim kokend water met wat zout.
Zodra de aardappelen gaar zijn afgieten en uit laten lekken.
Cutter het aardappel/knolselderij mengsel in de keukenmachine tot een fijne puree.
Voeg tijdens het draaien eventueel de crème fraiche toe.
Afsmaken, vlak voor het serveren opwarmen en roeren, indien dit nog niet is geschied de crème fraiche erdoor.
Vorm met behulp van 2 eetlepels 10 ovale ballen van de puree en verwerk.
Kook ze samen in ruim kokend water met wat zout.
Zodra de aardappelen gaar zijn afgieten en uit laten lekken.
Cutter het aardappel/knolselderij mengsel in de keukenmachine tot een fijne puree.
Voeg tijdens het draaien eventueel de crème fraiche toe.
Afsmaken, vlak voor het serveren opwarmen en roeren, indien dit nog niet is geschied de crème fraiche erdoor.
Vorm met behulp van 2 eetlepels 10 ovale ballen van de puree en verwerk.