Recept
« Terug naar recepten
Rabarbermuffins
PT30M
Rabarbermuffins
Een heerlijk rabarbermuffins recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
England
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarbermuffins te bereiden
Verwarm de oven op 190°C. Meng alle droge ingredienten in een grote kom. Klop het ei in een andere kom op met de melk, plantaardige olie en de amandelsmaakstof. Schil de rabarber en snij het vervolgens in kleine stukjes. Voeg al roerend het eimengsel bij de droge ingredienten en meng met een spatel of pennelikker net totdat alles vermengd is en niet langer. Roer de stukjes rabarber er nu onder en verdeel het deeg over een muffintray die alvorens met boter is ingesmeerd. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten. Laat afkoelen en haal de muffins uit hun vorm. Bestuif eventueel met poedersuiker.