Recept
« Terug naar recepten
Rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een
PT30M
Rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een
Een heerlijk rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
restaurant De Librije.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een te bereiden
Plet de lango's voorzichtig tussen plasticfolie, maak deze met behulp van een steker mooi rond en bewaar even in de vriezer. Snijd de aardappel in zeer fijne brunoise, bak deze in wat olijfolie aan in een tefalpan en blus met het gereduceerde sinaasappelsap.
Laat afkoelen en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en doe deze aardappelroom in een spuitzak met ronde mond.
Leg de lango's op de borden, spuit de room errond en garneer met kervel, bieslook en citrusschilletjes. Overgiet het aan tafel met de hete bouillon.
Laat afkoelen en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en doe deze aardappelroom in een spuitzak met ronde mond.
Leg de lango's op de borden, spuit de room errond en garneer met kervel, bieslook en citrusschilletjes. Overgiet het aan tafel met de hete bouillon.