DIEN OP :
Geef op elk bordje 3 ravioli pakketjes,scheutje gesmolten boter er op, een beetje geraspte Peccorino en vers gemalen zwarte peper.
Recept
« Terug naar recepten
Ravioli di Prosciutto di Parma Caprese
PT45M
Ravioli di Prosciutto di Parma Caprese
Een heerlijk ravioli di prosciutto di parma caprese recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Vrienden uit Italië
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli di Prosciutto di Parma Caprese te bereiden
1).Doe in de keukenmachine de Parmezaan, de mozarella, de tomaatjes en de basilicum en draai daarvan een mooie gladda pasta
2).Verdeel de tomatenpasta in 12 plukjes en pak dat in in de 12 plakken Parmaham.
3).Gebruik deze pakketjes weer als vulling in de ravioli.
4).Laat deze ravioli pakketjes voorzichtig in een bak met kokend water glijden en houd ze daarin een 3 à 4 minuten en laat ze dan goed uitdruipen.
5).Verhit in een anti aanbakpan de roomboter en doe daarin de salie. Na 10 minuten de salie verwijderen en de pakketjes ravioli voorzichtig in de boter vlijen en op temperatuur brengen.
NOTA BENE: Als je verse gemaakte pasta gebruikt, dan de ravioli pakketjes eerst 1 uur in de koelkast leggen voordat je ermee aan de slag gaat.
2).Verdeel de tomatenpasta in 12 plukjes en pak dat in in de 12 plakken Parmaham.
3).Gebruik deze pakketjes weer als vulling in de ravioli.
4).Laat deze ravioli pakketjes voorzichtig in een bak met kokend water glijden en houd ze daarin een 3 à 4 minuten en laat ze dan goed uitdruipen.
5).Verhit in een anti aanbakpan de roomboter en doe daarin de salie. Na 10 minuten de salie verwijderen en de pakketjes ravioli voorzichtig in de boter vlijen en op temperatuur brengen.
NOTA BENE: Als je verse gemaakte pasta gebruikt, dan de ravioli pakketjes eerst 1 uur in de koelkast leggen voordat je ermee aan de slag gaat.