Recept
« Terug naar recepten
Ravioli in tomatensaus
PT60M
Ravioli in tomatensaus
Een heerlijk ravioli in tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli in tomatensaus te bereiden
Pel de ui en snijd fijn.
Pel het knoflookteentje en pers het uit.
Verhit de olie in een pan en bak daarin gedurende ca. 5 min. de ui en knoflook.
Blancheer ondertussen kort de tomaten in kokend water, laat ze schrikken, ontvel ze, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein.
Doe tomaten, tomatenpuree, suiker, basilicum en het laurierblaadje bij de uien.
Giet er 150 ml bouillon op en breng aan de kook.
Doe de deksel op de pan en laat de saus 30 min. zachtjes doorkoken.
Breng op smaak.
Breng de rest van de bouillon aan de kook.
Kook de ravioli volgens de verpakking in de bouillon.
Doe ze over in de tomatensaus en verwarm ze kort mee.
Bestrooi met parmezaanse kaas.
Pel het knoflookteentje en pers het uit.
Verhit de olie in een pan en bak daarin gedurende ca. 5 min. de ui en knoflook.
Blancheer ondertussen kort de tomaten in kokend water, laat ze schrikken, ontvel ze, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein.
Doe tomaten, tomatenpuree, suiker, basilicum en het laurierblaadje bij de uien.
Giet er 150 ml bouillon op en breng aan de kook.
Doe de deksel op de pan en laat de saus 30 min. zachtjes doorkoken.
Breng op smaak.
Breng de rest van de bouillon aan de kook.
Kook de ravioli volgens de verpakking in de bouillon.
Doe ze over in de tomatensaus en verwarm ze kort mee.
Bestrooi met parmezaanse kaas.
boomer zegt: