KookJij

Ravioli met peterseliesaus

Een heerlijk ravioli met peterseliesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ravioli met peterseliesaus te bereiden

Kook de ravioli volgens de verpakking in ruim water met zout.
Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
Verwarm de boter in een pan of wok.

Fruit hierin de ui en knoflook.
Strooi de bloem er losjes over en bak deze 1 min. mee.
Pas op dat de bloem niet bruin wordt.
Roer er de wijn, melk en creme fraiche door.
Breng de saus net tegen de kook aan en laat nog 10 min. op een laag vuur zachtjes koken.

Leg ondertussen een paar takjes peterselie apart.
Spoel de rest af en hak ze fijn.
Voeg toe aan de saus en verwarm deze kort mee.
Breng de saus op smaak met zout, peper, cayennepeper en citroensap.

Laat de ravioli met koud water schrikken.
Verdeel de ravioli met de saus in 4 borden.
Garneer met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst