Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met peterseliesaus
PT35M
Ravioli met peterseliesaus
Een heerlijk ravioli met peterseliesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met peterseliesaus te bereiden
Kook de ravioli volgens de verpakking in ruim water met zout.
Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
Verwarm de boter in een pan of wok.
Fruit hierin de ui en knoflook.
Strooi de bloem er losjes over en bak deze 1 min. mee.
Pas op dat de bloem niet bruin wordt.
Roer er de wijn, melk en creme fraiche door.
Breng de saus net tegen de kook aan en laat nog 10 min. op een laag vuur zachtjes koken.
Leg ondertussen een paar takjes peterselie apart.
Spoel de rest af en hak ze fijn.
Voeg toe aan de saus en verwarm deze kort mee.
Breng de saus op smaak met zout, peper, cayennepeper en citroensap.
Laat de ravioli met koud water schrikken.
Verdeel de ravioli met de saus in 4 borden.
Garneer met peterselie.
Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
Verwarm de boter in een pan of wok.
Fruit hierin de ui en knoflook.
Strooi de bloem er losjes over en bak deze 1 min. mee.
Pas op dat de bloem niet bruin wordt.
Roer er de wijn, melk en creme fraiche door.
Breng de saus net tegen de kook aan en laat nog 10 min. op een laag vuur zachtjes koken.
Leg ondertussen een paar takjes peterselie apart.
Spoel de rest af en hak ze fijn.
Voeg toe aan de saus en verwarm deze kort mee.
Breng de saus op smaak met zout, peper, cayennepeper en citroensap.
Laat de ravioli met koud water schrikken.
Verdeel de ravioli met de saus in 4 borden.
Garneer met peterselie.