Recept
« Terug naar recepten
Ravioli op zijn Schwäbisch: Maultaschen
PT40M
Ravioli op zijn Schwäbisch: Maultaschen
Een heerlijk ravioli op zijn schwäbisch: maultaschen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
duitsland-reisgids.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli op zijn Schwäbisch: Maultaschen te bereiden
De broodjes of het brood in blokjes snijden, in melk inweken, vervolgens goed uitdrukken. Ui, prei en spekblokjes in boter aanbraden. Peterselie toevoegen en kort meegaren. De ontdooide spinazie goed mengen met het gehakt, het uienmengsel, de uitgedrukte broodjes en de eieren goed mengen. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat.
Pastadeeg goed uitrollen en in vierkantjes of rechthoeken snijden. Een Maultasche is ca. 9 x 9 cm groot. De rand met eiwit insmeren. De vulling in het midden verdelen en het dichtmaken. Goed aandrukken. De Maultaschen in vleesbouillon ca. 10 – 15 minuten laten trekken. Past goed bij in boter gebakken uienringen en aardappelsalade.
Pastadeeg goed uitrollen en in vierkantjes of rechthoeken snijden. Een Maultasche is ca. 9 x 9 cm groot. De rand met eiwit insmeren. De vulling in het midden verdelen en het dichtmaken. Goed aandrukken. De Maultaschen in vleesbouillon ca. 10 – 15 minuten laten trekken. Past goed bij in boter gebakken uienringen en aardappelsalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
fijnproever zegt:
derbyke zegt:
slaatje zegt:
:):):):)ik dacht wel die hond hé, zeker liefhebbers. :)Groetjes Gerda :p:p:p:p
fijnproever zegt:
slaatje zegt:
fijnproever zegt: