Recept
« Terug naar recepten
Red snapper met pancetta op aardappel (zie opm)
PT45M
Red snapper met pancetta op aardappel (zie opm)
Een heerlijk red snapper met pancetta op aardappel (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Red snapper met pancetta op aardappel (zie opm) te bereiden
De aardappels schillen, 1 1/2 daarvan in dobbelsteentjes snijden en in water met wat zout beetgaar koken.(wegzetten)
Het afsnijdsel plus de overgebleven 1/2 aardappel met het wit van de prei in de olijfolie aanzweten, met de vermouth afblussen en de fond er bij gieten.
Even laten inkoken, daarna alles in de mixer doen, malen en zeven.
De aardappelbouillon tot sausdikte inkoken en op smaak brengen.
De paddestoelen afborstelen, in blokjes snijden, in boter aanzweten en met de aardappelblokjes vlak voor het uitserveren in de saus doen.
De visfilets nazien op graatjes, voorzichtig kruiden en omwikkelen met het ontbijtspek.
Vastzetten met een prikkertje en in de olijfolie knapperig bakken.
Vlak voor het serveren wat boter toevoegen.
PRESENTATIE:
Een bergje rucola midden op het bord doen, de visfilets erop dresseren, de fond met de blokjes en de cantharellen eromheen.
Tenslotte de lavasblaadjes in julienne snijden en bij de braadboter van de vis doen.
Over de vis schenken.
Het afsnijdsel plus de overgebleven 1/2 aardappel met het wit van de prei in de olijfolie aanzweten, met de vermouth afblussen en de fond er bij gieten.
Even laten inkoken, daarna alles in de mixer doen, malen en zeven.
De aardappelbouillon tot sausdikte inkoken en op smaak brengen.
De paddestoelen afborstelen, in blokjes snijden, in boter aanzweten en met de aardappelblokjes vlak voor het uitserveren in de saus doen.
De visfilets nazien op graatjes, voorzichtig kruiden en omwikkelen met het ontbijtspek.
Vastzetten met een prikkertje en in de olijfolie knapperig bakken.
Vlak voor het serveren wat boter toevoegen.
PRESENTATIE:
Een bergje rucola midden op het bord doen, de visfilets erop dresseren, de fond met de blokjes en de cantharellen eromheen.
Tenslotte de lavasblaadjes in julienne snijden en bij de braadboter van de vis doen.
Over de vis schenken.