Recept
« Terug naar recepten
Reubesoep met hammelvleisch
PT60M
Reubesoep met hammelvleisch
Een heerlijk reubesoep met hammelvleisch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limbrgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reubesoep met hammelvleisch te bereiden
Het lams-of schapenvlees opzetten met water en een beetje zout.
Als het vlees gaar is, de in blokjes gesneden rapen en aardappels mee laten koken.
Als alles goed gaar is, het vlees uit de soep halen en in stukjes snijden en weer toevoegen aan de soep.
Het stukje schapenvet klein snijden en uitbakken.
Daarna toevoegen aan de soep.
Het geheel op smaak brengen met rozemarijn, peper en zout.
Als het vlees gaar is, de in blokjes gesneden rapen en aardappels mee laten koken.
Als alles goed gaar is, het vlees uit de soep halen en in stukjes snijden en weer toevoegen aan de soep.
Het stukje schapenvet klein snijden en uitbakken.
Daarna toevoegen aan de soep.
Het geheel op smaak brengen met rozemarijn, peper en zout.