KookJij

Reubesoep met hammelvleisch

Een heerlijk reubesoep met hammelvleisch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der Limbrgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Reubesoep met hammelvleisch te bereiden

Het lams-of schapenvlees opzetten met water en een beetje zout.
Als het vlees gaar is, de in blokjes gesneden rapen en aardappels mee laten koken.
Als alles goed gaar is, het vlees uit de soep halen en in stukjes snijden en weer toevoegen aan de soep.
Het stukje schapenvet klein snijden en uitbakken.
Daarna toevoegen aan de soep.
Het geheel op smaak brengen met rozemarijn, peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst