Recept
« Terug naar recepten
Rigatoni met chipolatarondjes
PT40M
Rigatoni met chipolatarondjes
Een heerlijk rigatoni met chipolatarondjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rigatoni met chipolatarondjes te bereiden
Snij de worst in plakjes. Bak goudbruin in olijfolie. Neem ze uit de pan en hou ze apart.
Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de tomatenblokjes, oregano en bonen bij.
Breng de saus aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen onder deksel. Doe er de rondjes worst bij en breng op smaak met peper en zout. Werk af met de verse kruiden.
Kook de pasta beetgaar, giet af en verdeel over de borden. Lepel er de saus over en werk af met geraspte parmezaan.
Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de tomatenblokjes, oregano en bonen bij.
Breng de saus aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen onder deksel. Doe er de rondjes worst bij en breng op smaak met peper en zout. Werk af met de verse kruiden.
Kook de pasta beetgaar, giet af en verdeel over de borden. Lepel er de saus over en werk af met geraspte parmezaan.