KookJij

RIJST Nasi Goreng Restan

Een heerlijk rijst nasi goreng restan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe RIJST Nasi Goreng Restan te bereiden

1).Verhit de rijstolie.
2).Bak het vlees rondom bruin.
3).Voeg ui, knoflook, trassi en kip toe en bak tot de uien glazig en zacht zijn geworden.
4).Voeg de kool toe en de wortelen en roer tot de wortel zacht is geworden.
5).Dan de prei er bij en de sambal.
6).Goed roeren en de garnalen er bij doen.
7).Nu de rijst er bij en laat die goed warm worden.
8).Nu het geklutste eitje er bij en dat goed door de rijst roeren.
9).Afmaken met wat chili, ketjap, zout en peper en oestersaus.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er gefrituurde uitjes bij en krupuk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst