KookJij

RIJST Thai Rice II met Garnalen

Een heerlijk rijst thai rice ii met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe RIJST Thai Rice II met Garnalen te bereiden

1).Bak de geklutste eieren in de anti-aanbakpan tot een grote dunne omelet en snijd die daarna in dunne slierten. Zet apart weg.
2).Verhit de olie in de wok en fruit de prei aan tot die zacht begint te worden. Doe er dan bij de uien, knoflook, gemberwortelrasp, ketumbar en kerriepoeder. Blijf roeren, want het is niet de bedoeling dat de groentes bruin worden.
3).Nu gaat de rijst er bij en we blijven op hoog vuur goed doorroeren tot de rijst door en door warm is. Dan gaan de doperwtjes er bij en dan gaan de garnalen er door. Blijf goed roeren tot de garnalen verkleuren. Dan gaat de omelet er door en de lenteuitjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN: In voorverwarmde diepe borden de rijst doen en bestrooien met de korianderblaadjes, gefruite uitjes en serundeng

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst