Prijs per persoon:
1.06 euro
Recept
« Terug naar recepten
Rode bieten met verse rookworst, zilveruitjes en augurken
PT20M
Rode bieten met verse rookworst, zilveruitjes en augurken
Een heerlijk rode bieten met verse rookworst, zilveruitjes en augurken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lidl folder week 6 2014
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode bieten met verse rookworst, zilveruitjes en augurken te bereiden
Kook de aardappelen met de ui in een flinke pan met gezouten water in 20 minuten.
Voeg na 15 minuten de bieten en de appel toe.
Verwarm intussen de rookworst en snijd deze in plakken.
Maak 1,5 dl jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de balsamicoazijn door de jus.
Giet het kookvocht uit de pan af. Voeg de creme fraiche toe en stamp tot een smeuige stamppot.
Schep met de ijslepel drie flinke bollen stamppot op elk bord.
Leg de worst, de zilveruitjes, augurken, mosterd en jus er omheen.
Voeg na 15 minuten de bieten en de appel toe.
Verwarm intussen de rookworst en snijd deze in plakken.
Maak 1,5 dl jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de balsamicoazijn door de jus.
Giet het kookvocht uit de pan af. Voeg de creme fraiche toe en stamp tot een smeuige stamppot.
Schep met de ijslepel drie flinke bollen stamppot op elk bord.
Leg de worst, de zilveruitjes, augurken, mosterd en jus er omheen.