Recept
« Terug naar recepten
Rode bietensaus met zalm en Aziatische salade
PT30M
Rode bietensaus met zalm en Aziatische salade
Een heerlijk rode bietensaus met zalm en aziatische salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eric Swaghoven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode bietensaus met zalm en Aziatische salade te bereiden
De bieten en sjalotjes grof snijden.
Dit opzetten met olijfolie en appelsap, aan de kook brengen en laten afkoelen.
In de keukenmachine blenden en door een grove, linnen keukendoek of heel fijne zeef laten uitlekken.
Het vocht opvangen, want dat is de saus.
Op smaak brengen met zout en peper.
Je kunt de saus ook nog licht inkoken en eventueel binden met een beetje maizena.
Voor de dressing alle ingredienen mengen en de groenten ermee aanmaken.
De zalm om en om rosé bakken en licht peperen en zouten.
Dit opzetten met olijfolie en appelsap, aan de kook brengen en laten afkoelen.
In de keukenmachine blenden en door een grove, linnen keukendoek of heel fijne zeef laten uitlekken.
Het vocht opvangen, want dat is de saus.
Op smaak brengen met zout en peper.
Je kunt de saus ook nog licht inkoken en eventueel binden met een beetje maizena.
Voor de dressing alle ingredienen mengen en de groenten ermee aanmaken.
De zalm om en om rosé bakken en licht peperen en zouten.