Recept
« Terug naar recepten
Rode uiensaus voor bij de shoarma
PT15M
Rode uiensaus voor bij de shoarma
Lekkere saus voor bij de shoarma
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Midden Oosten
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode uiensaus voor bij de shoarma te bereiden
- Komkommer schillen, ontpitten en in kleine blokjes snijden.
- De uien fijnsnipperen en samen met de tomatenpuree even aanfruiten.
- Alles mengen en het liefst 1 nacht in de koelkast laten staan voor gebruik.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Lekker bij de shoarma of kapsalon
Annemie Smeets-Leenen zegt: