Recept
« Terug naar recepten
Rode varkenshaas
PT10M
Rode varkenshaas
Een heerlijk rode varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kokenopdecamping
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode varkenshaas te bereiden
Snijd de varkenshaas in plakjes van ca. 1½ cm. dik. Snijd de knoflook en de ui in partjes. Zet dit alles een uurtje in de rode wijn. Rijg twee stukken varkenshaas aan een satéstokje. Bestrooi met een beetje zout en peper. Rooster tot vlees gaar is.