Recept
« Terug naar recepten
Roedjak Manis
PT10M
Roedjak Manis
Een heerlijk roedjak manis recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Veldmuis 8
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roedjak Manis te bereiden
Schil de appels en komkommer en snijd deze in blokjes.
Vermeng de bruine suiker, trassi, sambal en ketjap met elkaar.
Voeg de kommer en appels toe en goed met elkaar vermengen, even een half uurtje afgedekt in de koelkast zetten zodat het even in kan trekken en klaar!
Vermeng de bruine suiker, trassi, sambal en ketjap met elkaar.
Voeg de kommer en appels toe en goed met elkaar vermengen, even een half uurtje afgedekt in de koelkast zetten zodat het even in kan trekken en klaar!