Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken vis in gembersaus
PT15M
Roergebakken vis in gembersaus
Een heerlijk roergebakken vis in gembersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken vis in gembersaus te bereiden
Maak de sugarsnaps schoon en kook ze 2 minuten in water met zout. Giet de sugarsnaps af en laat ze uitlekken. Pel en snipper de ui. Snijd de mango in blokjes. Snijd de vis in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 2 minuten. Voeg de sugarsnaps, ui en mango toe en bak nog eens 2 minuten. Giet de gember soja woksaus erbij en laat de saus even doorkoken. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Mijn kookverhaal (Esther van Gompel)
Lekker zoet met de mango en gember. Dus als de kinderen van vis houden, zullen ze het wel lekker vinden. Het is ook helemaal niet pittig.
toosje bolder zegt: