Recept
« Terug naar recepten
Rollade van zalm en kabeljauw
PT45M
Rollade van zalm en kabeljauw
Een heerlijk rollade van zalm en kabeljauw recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rollade van zalm en kabeljauw te bereiden
Pureer de garnalen met het ei en een scheut slagroom. Breng op smaak met peper en zout. Klop de rest van de slagroom stijf en schep hem met de dille door het garnalenmengsel. Sla de kabeljauw tussen 2 stukken huishoudfolie voorzichtig wat platter. Leg op een nieuw stuk huishoudfolie de plakken bacon of ontbijtspek naast elkaar en laat ze elkaar net overlappen. Leg de kabeljauw erop, verdeel de gerookte zalm erover en bestrijk hem met het garnalenmengsel. Bestrooi met peper en zout. Duw de zijkanten naar binnen en rol de rollade met behulp van de huishoudfolie strak op. Zorg ervoor dat er geen folie tussen de rollade komt te zitten. Leg hem met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat en gaar hem zoals hierboven is aangegeven. De rollade hierna in plakken snijden en serveren met een stamppotje van frisée en witte wijnsaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
spikeysmum zegt:
boutcher zegt:
Dorith zegt: