KookJij

Romige cantharellensaus

Deze saus is niet alleen te combineren met allerlei soorten vlees zoals biefstuk, varkenshaas, schnitzel, kip, kalkoen of wild. Maar is ook heerlijk als vegetarische saus voor bij pasta.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige cantharellensaus te bereiden

  1. Maak de cantharellen goed schoon met een zacht borsteltje (onder een zacht stromende kraan) en snij de grotere in stukjes.
  2. Bak de spekreepjes met de fijngesneden sjalotjes en voeg daar de cantharellen aan toe. Schep het om en laat dit eventjes bakken.
  3. Voeg dan de peper, zout, bouillontablet, tijmblaadjes, Cognac en room toe en laat dit op een kleine pitje even sudderen.
  4. Voeg op het laatst de fijngehakte peterselie toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst