Dit roosje kan je bij vele gerechten doen.
Doordat het bevroren is is het heerlijk op een hoop hete spaghetti.
Recept
« Terug naar recepten
Roosje als garnering
PT120M
Roosje als garnering
Een heerlijk roosje als garnering recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ergens gezien in een restaurant.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roosje als garnering te bereiden
-Schil met een vlijmscherp mesje de tomaten, zorg dat je lange schillen krijgt.
-Leg de schillen op keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
-Rol nu iedere schil op zodat je een roosje krijgt.
-Verpak ieder roosje apart in huishoudfolie en leg ze minimaal 2 uur in de vriezer.
-Als garnering 2 blaadjes basilicum op een gerecht leggen en het roosje erbovenop en direct serveren.
-Leg de schillen op keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
-Rol nu iedere schil op zodat je een roosje krijgt.
-Verpak ieder roosje apart in huishoudfolie en leg ze minimaal 2 uur in de vriezer.
-Als garnering 2 blaadjes basilicum op een gerecht leggen en het roosje erbovenop en direct serveren.