KookJij

Roosje als garnering

Een heerlijk roosje als garnering recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ergens gezien in een restaurant.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roosje als garnering te bereiden

-Schil met een vlijmscherp mesje de tomaten, zorg dat je lange schillen krijgt.
-Leg de schillen op keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
-Rol nu iedere schil op zodat je een roosje krijgt.
-Verpak ieder roosje apart in huishoudfolie en leg ze minimaal 2 uur in de vriezer.
-Als garnering 2 blaadjes basilicum op een gerecht leggen en het roosje erbovenop en direct serveren.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Dit roosje kan je bij vele gerechten doen.
Doordat het bevroren is is het heerlijk op een hoop hete spaghetti.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst