Wij eten dit graag met feest dagen.
Dit eten wij er graag bij,
aardappelkroketjes
boontjes omwikkeld met ontbijtspek en dan even gebakken
zelf gemaakte appelmoes
Recept
« Terug naar recepten
Rosbief met kruiden en amandelen
PT80M
Rosbief met kruiden en amandelen
Een heerlijk rosbief met kruiden en amandelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
430 kCal energie
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbief met kruiden en amandelen te bereiden
Peterselie, bieslook en amandelen fijn hakken. In een kom mengen, peterselie, bieslook, amandelen, basilicum, tijm, olie, zout en peper.
Vlees over de lengte in snijden, aan de buitenkant insmeren met peper en zout.
Opening vullen met kruidenmengsel, dicht binden met rolladetouw en ca. 30 min. afgedekt in de koelkast leggen.
In een braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruin bakken, (voorzichtig draaien). Met de deksel op de pan in ca. 20 min. zacht braden. Vlees af en toe draaien. Vlees op een warme schaal 5 min. laten rusten. Aan bakvet 2 dl. water toevoegen, aanbaksel los roeren en aan de kook brengen. Rolladetouw verwijderen.
Vlees in dunne plakjes snijden.
Jus apart serveren.
Vlees over de lengte in snijden, aan de buitenkant insmeren met peper en zout.
Opening vullen met kruidenmengsel, dicht binden met rolladetouw en ca. 30 min. afgedekt in de koelkast leggen.
In een braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruin bakken, (voorzichtig draaien). Met de deksel op de pan in ca. 20 min. zacht braden. Vlees af en toe draaien. Vlees op een warme schaal 5 min. laten rusten. Aan bakvet 2 dl. water toevoegen, aanbaksel los roeren en aan de kook brengen. Rolladetouw verwijderen.
Vlees in dunne plakjes snijden.
Jus apart serveren.