KookJij

Rosé gebakken duivenborst met spruiten (zie opm)

Een heerlijk rosé gebakken duivenborst met spruiten (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosé gebakken duivenborst met spruiten (zie opm) te bereiden

Bestrooi de duivenborsten met zout en peper en bak ze in hete boter bruin, ca 2 minuten aan elke kant.
Houd ze warm tot gebruik.

Portsaus:
Kook de rode port tot 1/3 in en voeg de wildfond toe.
Breng alles aan de kook en draai de vlam laag.
Bind de saus door beetje bij beetje de harde boter erdoor kloppen.
Pas op: als de saus boven het kookpunt komt verliest de saus de binding.

Stoofperen:
Breng alle ingrediënten samen aan de kook en laat de stoofperen op een laag vuur in ca 1,5 uur gaar stoven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst