Recept
« Terug naar recepten
Roulleau van Zweeds tunnbrod met gerookte zalm
PT30M
Roulleau van Zweeds tunnbrod met gerookte zalm
Een heerlijk roulleau van zweeds tunnbrod met gerookte zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Zweden
Keuken:
Europese
Bron:
saison
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roulleau van Zweeds tunnbrod met gerookte zalm te bereiden
Leg de plak tunnbrod op een stuk plastic folie
strijk de 30 gram crème fraîche er over uit,
beleg de plak tunnbrod met de gerookte zalm (2/3 deel van het brood van onder afgerekend).
Roer de gekookte kreeft door de 80 gram crème fraîche, maak het geheel op smaak met peper en zout.
Strijk deze massa op de gerookte zalm en rol het stevig op,
leg de rol in de koelkast om op te stijven,
na twee uur kunt u er plakjes van snijden.
Garneren met prei scheuten, druppels olijfolie, zalmeitjes en een bieslook spriet.
strijk de 30 gram crème fraîche er over uit,
beleg de plak tunnbrod met de gerookte zalm (2/3 deel van het brood van onder afgerekend).
Roer de gekookte kreeft door de 80 gram crème fraîche, maak het geheel op smaak met peper en zout.
Strijk deze massa op de gerookte zalm en rol het stevig op,
leg de rol in de koelkast om op te stijven,
na twee uur kunt u er plakjes van snijden.
Garneren met prei scheuten, druppels olijfolie, zalmeitjes en een bieslook spriet.
Jolanda zegt: