Recept
« Terug naar recepten
Runderbouillon met paddestoelen
PT30M
Runderbouillon met paddestoelen
Een heerlijk runderbouillon met paddestoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderbouillon met paddestoelen te bereiden
Bereiden:
Bak de paddestoelen circa 5 minuten op hoog vuur in 2 el olie.
Breng de bouillon aan de kook en roer de paddestoelen erdoor.
Verwarm de soep 5-8 minuten op zacht vuur en bestrijk het brood met 2 el olie en rooster de plakken onder de hete grill.
Bestrijk het brood met een teen knoflook.
Verdeel de lenteuitjes en kruiden over warme soepkommen en schep de soep erop.
Serveer met knoflookbrood.
Bak de paddestoelen circa 5 minuten op hoog vuur in 2 el olie.
Breng de bouillon aan de kook en roer de paddestoelen erdoor.
Verwarm de soep 5-8 minuten op zacht vuur en bestrijk het brood met 2 el olie en rooster de plakken onder de hete grill.
Bestrijk het brood met een teen knoflook.
Verdeel de lenteuitjes en kruiden over warme soepkommen en schep de soep erop.
Serveer met knoflookbrood.