zie beide foto's
Recept
« Terug naar recepten
Runderstoofschotel uit de slowcooker
PT360M
Runderstoofschotel uit de slowcooker
Lekker, gemakkelijk en boordevol vitamines
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
360 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Crock-pot
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderstoofschotel uit de slowcooker te bereiden
- Doe de blokjes vlees in de slowcooker, bestrooi met bloem, peper en zout.
- Snij de wortelen en schuine, grove stukken, de ui in ringen en de aardappen in vier. De knoflook fijn hakken.
- Voeg al de overige ingrediënten toe, voorzichtig doorroeren.
- Zet de slowcooker op low voor 8 uur of op high voor 6 uur, dek af en laat de slowcooker zijn werk doen.
- Roer de ingrediënten nog eens goed door elkaar en dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Zybbor zegt:
Albert Willems zegt:
Zybbor zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt:
Ik ben nog even naar andere recepten gaan kijken en daar geeft men die tijden ook aan.
Er staat ook wel telkens bij tot het vlees mals is, hangt ook van de kwaliteit van vlees af denk ik dan.
Zybbor zegt:
6 uur HIGH zou dan 12 uur LOW moeten zijn. Is wel een enorm verschil met de tijden die jij aangeeft.
Albert Willems zegt: