Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees in pikante tomaten-knoflookstoof
PT150M
Rundvlees in pikante tomaten-knoflookstoof
Een heerlijk rundvlees in pikante tomaten-knoflookstoof recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onze Jiri
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees in pikante tomaten-knoflookstoof te bereiden
Bestrooi het vlees met peper en zout en meng de tomatenpuree met de knoflookpuree in een kommetje met elkaar goed.
Smelt de boter in de pan en bak hierin de vleesblokjes rondom bruin. Voeg de sjalotjes en het pepertje toe en bak eventjes mee; meng er dan de tomaten-knoflookpuree door en bak ook eventjes mee om te ontzuren. Blus af met de tomatenblokjes met sap, de bouillon en de kokosmelk en breng dit tegen de kook aan. Laat op een zacht vuur 2,5 a 3 uur stoven tot het vlees supergaar is. Strooi er de peterselie of koriander over, meng door de saus en dit heerlijke stoofpotje kan op tafel. Eet smakelijk!!!
Smelt de boter in de pan en bak hierin de vleesblokjes rondom bruin. Voeg de sjalotjes en het pepertje toe en bak eventjes mee; meng er dan de tomaten-knoflookpuree door en bak ook eventjes mee om te ontzuren. Blus af met de tomatenblokjes met sap, de bouillon en de kokosmelk en breng dit tegen de kook aan. Laat op een zacht vuur 2,5 a 3 uur stoven tot het vlees supergaar is. Strooi er de peterselie of koriander over, meng door de saus en dit heerlijke stoofpotje kan op tafel. Eet smakelijk!!!