KookJij

Salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en Parmezaanse kaas, salievinaigrette

Een heerlijk salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en parmezaanse kaas, salievinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en Parmezaanse kaas, salievinaigrette te bereiden

  1. Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  2. Snij de druiven doormidden. Hak de pecannoten grof. Snij de Parmezaanse kaas in fijne reepjes met een dunschiller.
  3. Mix de olie met het limoensap, de salie en de peterselie. Kruid met peper en zout. Meng alle ingrediënten van de salade, met uitzondering van de mesclun, en breng op smaak met de vinaigrette. Serveer samen met de mesclun.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst