Recept
« Terug naar recepten
Salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en Parmezaanse kaas, salievinaigrette
PT30M
Salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en Parmezaanse kaas, salievinaigrette
Een heerlijk salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en parmezaanse kaas, salievinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefourmarket
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van rode quinoa, witte druiven, pecannoten en Parmezaanse kaas, salievinaigrette te bereiden
- Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
- Snij de druiven doormidden. Hak de pecannoten grof. Snij de Parmezaanse kaas in fijne reepjes met een dunschiller.
- Mix de olie met het limoensap, de salie en de peterselie. Kruid met peper en zout. Meng alle ingrediënten van de salade, met uitzondering van de mesclun, en breng op smaak met de vinaigrette. Serveer samen met de mesclun.