Recept
« Terug naar recepten
Salade 'Vesuvio'
PT20M
Salade 'Vesuvio'
Een heerlijk salade 'vesuvio' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lola broos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
salades
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade 'Vesuvio' te bereiden
Kook de groente zoals op de verpakking staat aangegeven, laat uitlekken en afkoelen. Was de sla, hous enkele mooie bladeren apart en pluk de rest in stukken. Snijd de kaas in repen en hak de walnoten grof. Meng alles in een kom door elkaar. Maak een saus van mayonaise, citroensap, zout, witte peper, gehakte peterselie en basilicumblaadjes leg de grote slabladeren op een schaal, schep er de groentesalade op en maak er een bergje van. Giet er
de saus over en dien meteen op.
de saus over en dien meteen op.