Recept
« Terug naar recepten
Saté Lilit Variatie
PT45M
Saté Lilit Variatie
Een heerlijk saté lilit variatie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
24kitchen: Rudolf van Veen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saté Lilit Variatie te bereiden
1).Begin met de kip in de keukenmachine te pureren en doe vervolgens de rest van de ingredienten er éen voor éen bij om mee gepureerd te worden.
2).Roer de gesnipperde bosui en lomboks door elkaar met de ketjap voor de saus.
3).Monteer de kippenpuree op de stokjes cq serehstengels en gaar vervolgens op de grill of BBQ.
2).Roer de gesnipperde bosui en lomboks door elkaar met de ketjap voor de saus.
3).Monteer de kippenpuree op de stokjes cq serehstengels en gaar vervolgens op de grill of BBQ.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef als amuse of als bijgerecht met de saus.