KookJij

Saté met zalm en scampi's

Een heerlijk saté met zalm en scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saté met zalm en scampi's te bereiden

1. Snij de zalm in hapklare blokjes. Marineer ze 15 minuten in de azijn, vermengd met de honing en een snuifje zout.
2. Spoel de courgette, haal er met een parisiennelepeltje 12 bolletjes uit (of snij dobbelsteentjes). Meng de sojasaus met de vissaus en marineer er de courgette en de garnalen in.
3. Prik afwisselend zalm en scampi's, met daarin een bolletjes courgette, op spiesjes.
4. Rooster de spiesjes 12 tot 15 minuten (draai ze af en toe om). Halveer de citroenen en gril ze even mee. Serveer de spiesjes met wat kruidenboter. Geef er de citroenen bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst