Recept
« Terug naar recepten
Saté met zalm en scampi's
PT35M
Saté met zalm en scampi's
Een heerlijk saté met zalm en scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Saté met zalm en scampi's te bereiden
1. Snij de zalm in hapklare blokjes. Marineer ze 15 minuten in de azijn, vermengd met de honing en een snuifje zout.
2. Spoel de courgette, haal er met een parisiennelepeltje 12 bolletjes uit (of snij dobbelsteentjes). Meng de sojasaus met de vissaus en marineer er de courgette en de garnalen in.
3. Prik afwisselend zalm en scampi's, met daarin een bolletjes courgette, op spiesjes.
4. Rooster de spiesjes 12 tot 15 minuten (draai ze af en toe om). Halveer de citroenen en gril ze even mee. Serveer de spiesjes met wat kruidenboter. Geef er de citroenen bij.
2. Spoel de courgette, haal er met een parisiennelepeltje 12 bolletjes uit (of snij dobbelsteentjes). Meng de sojasaus met de vissaus en marineer er de courgette en de garnalen in.
3. Prik afwisselend zalm en scampi's, met daarin een bolletjes courgette, op spiesjes.
4. Rooster de spiesjes 12 tot 15 minuten (draai ze af en toe om). Halveer de citroenen en gril ze even mee. Serveer de spiesjes met wat kruidenboter. Geef er de citroenen bij.