Recept
« Terug naar recepten
Satenoedels met varkensvlees
PT35M
Satenoedels met varkensvlees
Een heerlijk satenoedels met varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Satenoedels met varkensvlees te bereiden
Kook de noedels in gezouten,kokend water volgens de verpakking.Laat deze goed uitlekken en schep er de sesamolie erdoor.Verhit in een wok op hoog vuur de arachideolie.Voeg het varkensgehakt en de ui toe en roerbak dit tot het vlees gaar is.Voeg de rode peper en de satesauspasta toe en roerbak dit 1-2 min.mee.Doe de vissaus,ketjap manis,pinda's,kokosmelk en de limoenblaadjes erbij.Kook dit ongeveer 4-5 goed door.Schep de noedels en de koriander erdoor.