Recept
« Terug naar recepten
Saucijsjes op z'n italiaans
PT30M
Saucijsjes op z'n italiaans
Een heerlijk saucijsjes op z'n italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saucijsjes op z'n italiaans te bereiden
Verhit de olie op hoog vuur in een braadpan.Laat de saucijsjes met deksel schuin op de pan 10 min. op middelhoog vuur bakken en keer ze in die tijd 2 tot 3 keer om.Bestrooi met basilicum,wat peper en zout en voeg de ui,tomaten,pepertje en de appel toe.Laat dit met de deksel op de pan nog 10 min.stoven.Neem de saucijsjes uit de pan.Draai het vuur hoog en laat het 2 min.koken.Blus af met de bouillon,bestrooi met wat peper en zout en breng het aan de kook.Roer de maïszetmeel aan met het koude water en bind de saus.Roer er de sojasaus door en laat het 2 min.zachtjes koken.Schep de saus over de saucijsjes.
jasmine zegt: