Recept
« Terug naar recepten
Saus: Butterfly
PT20M
Saus: Butterfly
Een heerlijk saus: butterfly recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: Butterfly te bereiden
Champignons in vier snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Basilicum grof hakken.
Stoof de champignons, look en sjalotjes aan in een beetje olijfolie voeg mosterd en room toe. Laat goed opwarmen maar zeker niet laten koken.
Kruiden en saffraan toevoegen evenzeer de tomaatjes en basilicum. Laat nog even op een klein vuur sudderen.
Serveer de saus warm.
Deze saus kan zowel bij pasta, vis of vleesgerechten geserveerd worden.
Tomaatjes in vier snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Basilicum grof hakken.
Stoof de champignons, look en sjalotjes aan in een beetje olijfolie voeg mosterd en room toe. Laat goed opwarmen maar zeker niet laten koken.
Kruiden en saffraan toevoegen evenzeer de tomaatjes en basilicum. Laat nog even op een klein vuur sudderen.
Serveer de saus warm.
Deze saus kan zowel bij pasta, vis of vleesgerechten geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.