Recept
« Terug naar recepten
Saus: pittig gekruid
PT15M
Saus: pittig gekruid
Een heerlijk saus: pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: pittig gekruid te bereiden
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne reepjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Kippenblokjes even opbakken.
Look, sjalotjes en wortel even aanstoven in boter.
Voeg de bouillon toe en kruid naar smaak het mag best wat pittig van smaak zijn.
De kippenblokjes toevoegen en op een zacht vuur laten sudderen als laaste de room toevoegen en indien nodig bijbinden.
Serveer zeer warm.
Sjalotjes in fijne reepjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Kippenblokjes even opbakken.
Look, sjalotjes en wortel even aanstoven in boter.
Voeg de bouillon toe en kruid naar smaak het mag best wat pittig van smaak zijn.
De kippenblokjes toevoegen en op een zacht vuur laten sudderen als laaste de room toevoegen en indien nodig bijbinden.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: