KookJij

Saus voor bij rood vlees of wild

Een heerlijk saus voor bij rood vlees of wild recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus voor bij rood vlees of wild te bereiden

1).Voeg de wildfond en port bij elkaar en breng aan de kook.
2).Voeg toe de appelstroop en het takje rozemarijn en kook de vloeistof in tot je het idee krijgt dat de saus begint in te dikken.
3).Dan op smaak brengen met de confiture van uw keuze, citroensap en Pezo en doorgaan met inkoken.
Dan de saus van het vuur monteren met koude klontjes roomboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst