Recept
« Terug naar recepten
Saus voor bij rood vlees of wild
PT90M
Saus voor bij rood vlees of wild
Een heerlijk saus voor bij rood vlees of wild recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus voor bij rood vlees of wild te bereiden
1).Voeg de wildfond en port bij elkaar en breng aan de kook.
2).Voeg toe de appelstroop en het takje rozemarijn en kook de vloeistof in tot je het idee krijgt dat de saus begint in te dikken.
3).Dan op smaak brengen met de confiture van uw keuze, citroensap en Pezo en doorgaan met inkoken.
Dan de saus van het vuur monteren met koude klontjes roomboter.
2).Voeg toe de appelstroop en het takje rozemarijn en kook de vloeistof in tot je het idee krijgt dat de saus begint in te dikken.
3).Dan op smaak brengen met de confiture van uw keuze, citroensap en Pezo en doorgaan met inkoken.
Dan de saus van het vuur monteren met koude klontjes roomboter.