Recept
« Terug naar recepten
scampi met kokos
PT15M
scampi met kokos
Een heerlijk scampi met kokos recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe scampi met kokos te bereiden
Bak de scampi kort op een hevig vuur in de arachide-olie. Haal de scampi uit de pan en blus met de kokosmelk. Voeg de kerriepoeder peper en zout aan toe. Laat 5 min. sudderen tegen de kook aan. Doe er de geschaafde amandelen en de gehakte basilicum bij. En laat nog 5 min. sudderen. Schep de scampi bij de saus en laat even doorwarmen.
Serveer met gekookte rijst.
Serveer met gekookte rijst.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Lekker eenvoudig en vlug klaar na een dag werken.
Jolanda zegt: