Recept
« Terug naar recepten
Scampi's met aardappel-spaghetti
PT20M
Scampi's met aardappel-spaghetti
Een heerlijk scampi's met aardappel-spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scampi's met aardappel-spaghetti te bereiden
Pers de teentjes knoflook.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Spoel ze af en dep ze droog. Prik ze overlangs op de spiesjes.
Schil de aardappelen en snij ze met de mandoline in sliertjes. Omwikkel er de scampi's mee.
Roer de geperste knoflook en het limoensap door de mayonaise. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Frituur de spiesjes tot ze goudgeel zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de spiesjes met de knoflookmayonaise.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Spoel ze af en dep ze droog. Prik ze overlangs op de spiesjes.
Schil de aardappelen en snij ze met de mandoline in sliertjes. Omwikkel er de scampi's mee.
Roer de geperste knoflook en het limoensap door de mayonaise. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Frituur de spiesjes tot ze goudgeel zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de spiesjes met de knoflookmayonaise.