Recept
« Terug naar recepten
Schelpjes met paprika en zwaardvis
PT30M
Schelpjes met paprika en zwaardvis
Een heerlijk schelpjes met paprika en zwaardvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Schelpjes met paprika en zwaardvis te bereiden
1. Zet de paprika's 20 minuten in een warme oven van 200°C. Laat ze afkoelen onder aluminiumfolie. Haal de schil er voorzichtig af en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snij ze in reepjes.
2. Snij de vis in fijne plakken. Snipper de knoflook en fruit hem in 4 eetlepels olijfolie. Doe er de reepjes vis bij en laat ze 2 à 3 minuten bakken.
3. Do er de paprikareepjes bij, een snuifje zout, de saffraan en de witte wijn. Laat de wijn wat verdampen en voeg er de rozemarijn en de beetgaar gekookte pasta aan toe.
2. Snij de vis in fijne plakken. Snipper de knoflook en fruit hem in 4 eetlepels olijfolie. Doe er de reepjes vis bij en laat ze 2 à 3 minuten bakken.
3. Do er de paprikareepjes bij, een snuifje zout, de saffraan en de witte wijn. Laat de wijn wat verdampen en voeg er de rozemarijn en de beetgaar gekookte pasta aan toe.