KookJij

Schelpjes met paprika en zwaardvis

Een heerlijk schelpjes met paprika en zwaardvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelpjes met paprika en zwaardvis te bereiden

1. Zet de paprika's 20 minuten in een warme oven van 200°C. Laat ze afkoelen onder aluminiumfolie. Haal de schil er voorzichtig af en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snij ze in reepjes.
2. Snij de vis in fijne plakken. Snipper de knoflook en fruit hem in 4 eetlepels olijfolie. Doe er de reepjes vis bij en laat ze 2 à 3 minuten bakken.
3. Do er de paprikareepjes bij, een snuifje zout, de saffraan en de witte wijn. Laat de wijn wat verdampen en voeg er de rozemarijn en de beetgaar gekookte pasta aan toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst